Vi er en del af Nito-tek

NITO-TEK er et moderne el-firm​a som startede i 1986.​​ Firmaet udfører el-installationer for erhvervsdrivende, industrivirksomheder, det offentlige og private kunder.​​ NITO-TEK har dygtige elektrikere i Odense, som er uddannet i den nyeste viden omkring gældende regler og lovgivning. Vi efteruddanner hele tiden vores elektrikere.​​ Elektrikerne i NITO-TEK har stor erfaring i nybyggeri og tilbygning. Vi er en seriøs samarbejdspartner, som har et ​godkendt sikkerheds- og kvalitetsstyringssystem, der sikrer en funktionel og lovlig installation.​​

DØGNSERVICE

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

DØGNSERVICE

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

El-firma med døgnvagt, når du akut har brug for hjælp

​En af de største fordele ved at vælge et samarbejde med NITO-TEK er, at vi har døgnvagt på alle services. Uanset hvornår på døgnet du ringer, får du fat på en professionel elektriker eller el-installatør, som kan hjælpe dig, når problemet er akut.

Derudover udfører vores el-firma en meget bred vifte af opgaver. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for en elektriker, så læs videre her.

Vi udfører bl.a. følgende reparation af hvidevarer:

 • Reparation af vaskemaskine
 • Reparation af ovn
 • Reparation af opvaskemaskine​
 • Traditionelle elinstallationer
 • Forhandler af elmotor
 • Varmepumper
 • Porttelefonanlæg
 • Fiber
 • Industri service
 • Netværk
 • Storkøkken

Hvad koster en elektriker?

Prisen for en elektriker eller en el-installatør afhænger i høj grad af opgavens omfang. Vi sikrer en høj kvalitet hos vores elektrikere gennem efteruddannelse. Vores dygtige medarbejdere kan udføre alle former for elinstallationer til ganske fordelagtige priser.

Få et uforpligtende tilbud

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

Book et Energitjek

RING OS: +45 66 18 44 58

Erhverv
NITO-TEK er en seriøs samarbejdspartner for industrivirksomheder, hvor vi løser alle former for problemer.​

Vi yder døgnservice således at du som kunde altid kan være sikker på, at din produktion kører og jeres virksomhed undgår unødvendige driftstop.

Netværksinstallation og service
NITO-TEK har mange års erfaring i at udføre PDS-installationer i forbindelse med opsætning og servicering af netværk. Vi har elektrikere der er specialuddannet i opsætning, service og vedligeholdelse af alle former for netværksinstallationer og fiber.

Nybyggeri og tilbygning​
Elektrikerne i NITO-TEK har stor erfaring i nybyggeri og tilbygning.

Serviceaftale
Hvis I har behov for at få foretaget planlagte rutineeftersyn og vedligeholdelse, med henblik på at optimere og holde produktionen kørende uden dyre og unødvendige produktionsstop, kan I kontakte os for en uforpligtigende snak.

Porttelefon
Der er mange penge at spare ved at ringe efter vores elektrikere, som har stor erfaring i reparation af ældre porttelefonanlæg, fordi der er flere på markedet som ikke kan reparere de ældre porttelefonanlæg, men i stedet sælger et nyt porttelefonanlæg.

Hvad koster en elektriker i timen?

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi tilbyder, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Vi kommer også meget gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi for eksempel kan gennemgå fordelene ved naturgasfyring.

Du kan ringe til os på telefon 24 24 24 24, eller du kan skrive til os på e-mail info@nito-tek.dk. Vi er klar til at hjælpe dig.

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

Kontakt os

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.