DØGNSERVICE

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

DØGNSERVICE

RING TIL OS: +45 66 18 44 58

DØGNSERVICE

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

VELKOMMEN

Skovhavens VVS Odense er en del af Nito-tek A/S. Nito-tek er et moderne el-firm​a som startede i 1986.​​ Firmaet udfører el-installationer for erhvervsdrivende, industrivirksomheder, det offentlige og private kunder.​​ Nito-tek samler en masse dygtige fagfolk indenfor vores områder, og er derfor blevet en af landets mest anerkendte VVS-kæder med mange års erfaring. Nito-tek er en seriøs samarbejdspartner, som har et ​godkendt sikkerheds- og kvalitetsstyringssystem, der sikrer en funktionel og lovlig installation.​​

Vi er stolte af vores professionelle og ansvarsbevidste medarbejdere, som altid sikrer sig at de aflever det bedst mulige resultat, uanset om det drejer sig om store eller små opgaver.

Vi dækker en bred vifte af kunder

Skovhavens VVS betjener mange forskellige typer kunder. Alt fra private og offentlige virksomheder, privatkunder til boligforeninger. Så vi kan helt sikkert også hjælpe dig med at finde en god løsning til dit problem eller opgave.

Totalløsninger til badeværelser

Drømmer du om et nyt badeværelse, så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder dig optimal kvalitet for en billig pris. Vi har flere års erfaring med reparation og installation af badeværelser. Designet af badeværelset er op til dig, men vi rådgiver dig selvfølgelig undervejs, så du får den optimale løsning, som opfylder dine drømme. Ønsker du en totalløsning, står vi gerne for det. Det vil sige, at det er os der koordinerer samarbejdet med andre håndværkere, så du slipper for det, og derfor kan læne dig trygt tilbage og glæde dig til dit nye badeværelse.

Hvad koster en VVS-teknikker i timen?

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om hvad vi tilbyder, er du velkommen til at kontakte os, så laver vi gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Har du spørgsmål til, for eksempel,  fordelene ved naturgasfyring, kommer vi også gerne ud til et uforpligtende møde.

Du kan ringe til os på telefon +45 24 24 24 24 , eller du kan skrive til os på e-mail info@nito-tek.dk. Vi er klar til at hjælpe dig.

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

Kontakt os

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.