VVS-Løsninger i Topkvalitet fra Skovhavens VVS

Omfattende VVS-Services

Hos Skovhavens VVS er vi specialister i alle former for VVS-arbejde, herunder både ny installationer og reparationer. Vi tilbyder en bred vifte af services:

Ny installationer og Reparationer

  • Udskiftning af varmevekslere, toiletter, vandhaner, og radiatorer.
  • Reparation af eksisterende VVS-installationer, når det er den mest økonomiske løsning.

Rådgivning og Kvalitetshåndværk

Vores fokus er på at finde den rette løsning for dig, baseret på økonomi, levetid, og potentielle besparelser på lang sigt. Vi garanterer kvalitet i både håndværket og rådgivningen.

Specialister i Badeværelser og Køkkener

Uanset om du ønsker et helt nyt badeværelse eller køkken, eller om det eksisterende skal renoveres, er Skovhavens VVS din ekspertpartner. Vi vægter høj kvalitet og rådgivning i alle projekter.

Akutte VVS-Udfordringer

Vores servicevogn står klar til hurtigt at løse akutte VVS-problemer som dryppende vandhaner, løbende toiletter, og stoppede faldstammer.

Energirådgivning for Fremtiden

Energirigtige Løsninger

Skovhavens VVS er dedikeret til energieffektivitet. Vi tilbyder rådgivning og installation af:

  • Varmtvandsbeholdere og varmepumper.
  • Termostatventiler.
  • Solenergiløsninger.
  • Fjernvarme.
  • Isolering af varmevandsrør.

Besparelser og Tilskudsordninger

Vi er eksperter i energibesparelser og kender til de mange tilskudsordninger, der kan gøre din investering endnu mere fordelagtig. Vores mål er at spare vores kunder for gennemsnitligt 4.000 kr. om året i energiudgifter og hjælpe dem med at opnå op til 1.500 kr. i tilskud.

DØGNSERVICE

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

DØGNSERVICE

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

Alt indenfor badeværelser

Skal I have nyt badeværelse? Skal I have renoveret det eksisterende? Eller skal I have bygget til eller om? Så kan Skovhavens VVS løse opgaven i totalentreprise. Desuden laver i også bryggers og generel boligindretning

Vi kan styre det hele fra start til slut, eller vi kan støtte dig hele vejen igennem projektet. Det er op til dig. Vi laver projektbeskrivelsen sammen med bygherre, vi indhenter tilbud fra vores håndplukkede samarbejdspartnere, og vi står for tidsplan og koordinering. Og vi påtager os naturligvis også ansvaret. Designet er op til dig, uanset om det drejer sig om marmor, mat eller blank krom, gammelsdags eller moderne stile og alle mulige farver. Du har et utal af valgmuligheder.

Hvis du vælger at lade Skovhavens VVS tage totalentreprisen, får du med garanti meget for dine penge. Vi har nemlig både viljen og kompetencerne til at tænke i kreative og innovative løsninger.

Det praktiske bryggers

Et bryggers er et meget alsidigt rum. Det kan bruges til opbevaring, vaskerum, entré eller hvad man nu kan forestille sig. Dette kræver at indretningen og de enkelte elementer, såsom håndvask eller vaskemaskine er i orden.Vi står gerne for installation og servicering af alt fra vaskemaskiner og tørretumblere, til armaturer/vandhaner og varmeinstallationer.

Skovhavens VVS står altid til rådighed med hjælp, rådgivning og god service. Kontakt os allerede i dag for at få et uforpligtende tilbud.

Book et Energitjek

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

Book et Energitjek

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

Husets samlingspunkt – køkkenet

Køkkenet er et sted hvor man både spiser, mødes eller endda bare slapper af. Køkkenet er i bund og grund hjertet i dit hjem og det kræver selvfølgelig at det fungerer ordentligt og er indrettet til formålet. Vi tilbyder traditionelt VVS-arbejde, hvilket kan være alt fra dryppende vandhaner til rørskader. Vi står også klar til at lave totale køkkenløsninger, dvs. at vi overtager opgaven som bygherre og står for koordination og samarbejde med de andre fagfolk, så som tømrer og elektrikere.

Din eneste opgave er derfor, at tænke over hvad du har brug for og, i samarbejde med vores dygtige fagfolk, at designe dit nye køkken.

VVS-service af højeste kvalitet

Dryppende vandhaner, rørskader og løbende toiletter er både dyre i drift og irriterende. Derfor skal de repareres hurtigst muligt. Hos Skovhavens VVS har vi 24 timers vagtservice. Det betyder, at du kan ringe døgnet rundt, hvis uheldet er ude – og så står vi klar til at hjælpe dig.

Er det ikke akut, og du har brug for hjælp med et større projekt, så tag os med fra start til slut. Det er vores mål at inspirere dig med innvovative løsninger og give dig de bedst mulige VVS-løsninger.

Hvad koster en VVS-mand i timen?

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om hvad vi tilbyder, er du velkommen til at kontakte os, så laver vi gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Har du spørgsmål til, for eksempel,  fordelene ved naturgasfyring, kommer vi også gerne ud til et uforpligtende møde.

Du kan ringe til os på telefon +45 24 24 24 24, eller du kan skrive til os på e-mail info@nito-tek.dk. Vi er klar til at hjælpe dig.

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

Kontakt os

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.