Fjernvarme til private og erhverv

Hos Skovhavens VVS, hjælper vi både private og erhverv med fjernvarme. Vi tilbyder bl.a.:

 • Installation af fjernvarme
 • Service/eftersyn af nuværende anlæg
 • Modernisering af anlæg

Har du spørgsmål til fjernvarme eller andre energiformer, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for nærmere info.

Fjernvarme er den opvarmningsform, som benyttes allermest i Danmark. Faktisk bruges fjernvarme til opvarmingen af over halvdelen af landets boliger, og dette er ikke helt uden grund. Fjernvarme er nemlig en billig og miljøvenlig løsning til opvarming af boliger. Varmen kommer oftest som et biprodukt fra afbrændingen af affald og overskudsvarme fra produktionen af elektricitet, og varme herfra sendes via rørledninger ud til landets husstande.

Ønsker du den energiform, som udleder mindst CO2, skal du vælge fjernvarme. Kontakt os for at høre nærmere omkring, hvordan en løsning som fjernvarme kan hjælpe dig med at reducere din varmeregning og samtidig give dig god samvittighed. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Spar penge ved at forbedre fjernvarmeanlægget

Benytter du allerede fjernvarme, kan det være en god idé at få gennemgået anlægget for at optimere driften mest muligt. Mulige forbedringer kan være:

 • Nye ventiler
 • Termostatventiler på anlæg, der er mere end 10 år gamle, måler kun vandtemperaturen i rørene og ikke rumtemperaturen. Du kan spare penge ved at udskifte termostater/ventiler, så du bedre kan styre varmen
 • Manuelle gulvvarmeventiler udskiftes til termostater eller elektronisk styring
 • Få en A-mærket cirkulationspumpe
 • Ny varmvandsbeholder/veksler
 • Isoler varmerørene
 • Vejrkompenseringsanlæg
 • Fjernvarme-eftersyn betaler sig

På baggrund af vores erfaring med fjernvarmeanlæg anbefaler vi, at du får et eftersyn/service af fjernvarmeanlægget jævnligt. Det optimale er én gang om året, eller som minimum hvert andet år. Ved at få gennemgået din fjernvarmeinstallation, sikrer du anlæggets drift.

Det kan bedre betale sig at få vedligeholdt sit fjernvarmeanlæg løbende gennem en serviceordning i stedet for at skulle have repareret anlægget, når først skaden er sket.

Kontakt os for at høre nærmere om serviceordningen.

DØGNSERVICE

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

DØGNSERVICE

RING TIL OS: +45 66 18 44 58

Hvad koster en VVS-mand i timen?

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi tilbyder, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Vi kommer også meget gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi for eksempel kan gennemgå fordelene ved naturgasfyring.

Du kan ringe til os på telefon 24 24 24 24, eller du kan skrive til os på e-mail info@nito-tek.dk. Vi er klar til at hjælpe dig.

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

Kontakt os

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.