Alt indenfor badeværelser

Vi tilbyder totalløsninger indenfor installation af nye badeværelser, bryggerser og boligindretning generelt. Det kan være alt fra opsætning af håndvaske og toilet til fliser og afløb. Skal du udskifte dine armaturer/vandhaner (også kaldet blandingsbatteri) – så få et professionelt råd om kvaliteten hos os.
Der findes utallige valgmuligheder: Sjove, praktiske, moderne, gammeldags, designet af hippe designere – for slet ikke at tale om farverne: blank krom, matkrom, stål, messing, guld – endog juvelbesatte, samt alle regnbuens farver.

Badeværelset skal være efter din smag

Hos Skovhavens VVS skaber vi badeværelser efter dine behov. Vi er ekspert i at skabe flotte og funktionelle løsninger til alle størrelser af badeværelser. Gennem kyndig dialog med dig som kunde, laver vi badeværelset efter din smag, og sikrer at dit bademiljø matcher resten af din bolig.

Vi har mulighed for at tegne badeværelser i et 3D program, således at du har mulighed for at se det færdige resultat inden arbejdet påbegyndes. Derved kan du nå at ændre eller tilføje ting til dit bademiljø. Når du kan se drømmebadeværelset for dig, så sætter vi gang i processen – og du kan begynde at glæde dig til at opleve dit nye bademiljø.

Vi skaber badeværelser efter individuelle ønsker og behov

Hos Skovhavens VVS har vi mange forskellige kunder med enormt forskellige ønsker til deres badeværelse. Smag og ønsker om stil og funktionalitet i det nye badeværelse varierer meget – og alle ønsker det individuelle badeværelse. Vi kan opfylde ethvert ønske! Med afsæt i mange års erfaring og stor faglig viden lytter vi opmærksomt til dine ønsker, og forsøger at skabe et badeværelse som afspejler disse.

Det er oftest de små detaljer, som gør en verden til forskel. Hos Skovhavens VVS kan vi guide og vejlede dig omkring hver eneste detalje i dit badeværelse, så det kommer til at matche din stil. Med smarte og funktionelle løsninger kan vi skabe et badeværelse som kan klare hverdags tryk, men samtidig fremstå pænt og nydeligt.

DØGNSERVICE

RING TIL OS: +45 66 18 44 58

DØGNSERVICE

RING TIL OS: +45 66 18 44 58

Vi renoverer også badeværelser

Hvad end du jagter et splinternyt badeværelse, eller du ønsker at renovere/opdatere det gamle, så har vi hos Skovhavens VVS alle mulighederne til dig. Vi har sans for detaljen, og ved hvordan vi med selv små ændringer, kan skabe fornyet liv og energi til dit badeværelse – uden det behøver at koste det hvide ud af øjnene.

Måske det er et nyt toilet, måske det er nye badeværelsemøbler eller måske noget helt tredje? Vi har alle de nødvendige løsninger indenfor både badeværelsemøbler og armatur, som det kræves for at skabe dit kommende drømmebadeværelse.

Vi dækker hele Fyn

Bor du på Fyn, og jagter du dit nye drømmebadeværelse eller skal det gamle shines op – så er du havnet det rigtige sted. Kontakt os i dag på 24 24 24 24 og få et uforpligtende tilbud. Har du spørgsmål, står vi klar med gode råd og vejledning. Fra vores kontor på Fyn dækker vi hele Fyn. Vi står for alt fra tegninger, over murer- og tømrerarbejde til el-installation. Vi tilbyder således en totalløsning med ét samlet ansvar.

Hvad koster en VVS-mand i timen?

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi tilbyder, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris. Vi kommer også meget gerne ud til et uforpligtende møde, hvor vi for eksempel kan gennemgå fordelene ved naturgasfyring.

Du kan ringe til os på telefon 24 24 24 24, eller du kan skrive til os på e-mail info@nito-tek.dk. Vi er klar til at hjælpe dig.

RING TIL OS: +45 24 24 24 24

Kontakt os

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.